TO MORI DARI TINOMPO: (Sulawesi Tengah Timur) - Kruyt, Jan; Schrauwers, Albert (LOBO: Annals of Sulawesi Research, 2022)
Dicetak dulu sebagai J. Kruyt. “De Moriërs van Tinompo (Oostelijk Midden-Celebes)” Bijdragen tot de Taal-, Land- en Volkenkunde van Nederlandsch-Indië, 1924, 80(1): 33-217.