DARI POSO KE MORI: 22 Agustus-29 September 1899 - Kruyt, Albert C.; Adriani, Nicholaus; Schrauwers, Albert (LOBO: Annals of Sulawesi Research, 2022)
Dicetak dulu sebagai: N. Adriani en Albert. C. Kruijt “Van Poso naar Mori” Mededeelingen van Wege het Nederlands Zendelingen Genootschap 1900 44(1): 135-214.